' Chuck Norris can win a game of Connect Four in only three moves

Så, då kommer det klassiska inlägget om helgen då, som brukar dyka upp sådär onsdag eller torsdag med en close to punktlista över vad jag har gjort. Men whatever. Jag har inte tid att blogga på helgerna, då är jag iväg och hittar på bus!

I fredags jobbade jag till 5 som är ovanligt tidigt för mig, mycket nice. Jag hade tid att packa och fixa mig i lugn och ro. Vid halv 8 kom Sal, Elin och Linda och hämtade upp mig, sen började vi bilfärden till Lake Tahoe! Sal är förresten en killkompis som vi har lärt känna genom Meg, han bor ca 5 min ifrån mig.
Bilfärden upp kändes lång, delvis för att man bara ville komma upp och delvis för att vi tjejer drack öl och vi var tvugna att stanna var 20 min för kisspaus haha. Sal är en man med tålamod.
Efter både MGMTs och Jason Mraz album så var vi uppe och Sal hyr en stuga med 10 andra pers som vi bodde i. Så vi tog några öl och satt i jaccuzzi och pratade skit. Sen fortsatte festen i huset. Och jag, Linda och Elin gick och la oss när alla andra festade. Woho, första gången för allting. Haha, men vi ville vara pigga när det var dags att åka skidor, och det var vi verkligen!

Lördagen bjöd på perfekt väder! Solen sken, ca 17 grader och bara allmänt underbart. Uppe på berget låg snön kvar, så det blev väldigt bra skidåkning. Vi var på Heavenly denna gången, och det var verkligen underbart. Utsikten var helt otrolig. Jag ville bara stanna där uppe i solen och snön föralltid. Och jag har verkligen börjat gilla att åka skidor. Jag har ju aldrig varit ett stort fan av det innan, men nu älskar jag det. Hela dagen var bara perfekt chill. Sista skidhelgen i Lake Tahoe innan de stänger för sommaren, så där var mycket folk och mycket utflippat folk. Fanns de som åkte runt i kostym och datorväska, någon åkte i underkläder och där var många söta killar som var pratglada och gärna hjälpte till så vi fick rätt skidkort och rätt skidor. Toppen!

Efter många timmars skidåkande så blev det en iskall öl på afterski och sedan tillbaka till stugan. Först käkade jag och linda lunch på balkongen (nudlar) och drack "öl" (bud light) Haha, pappa.

Efter studentlunchen så hoppade vi i jacuzzin och spelade ölspel och berättade pinsamma historier. Bästa att göra när man är helt mör och trött i kroppen efter en dags åkande, att bada jaccuzzi utomhus. Lycka!

Efter två timmar av jaccuzzi och beerpong så käkade vi lite middag (hummus+morötter) och hade det skit kul. Medan jag och Linda dushade blev Elin kvar nere vid poolområdet och ölen, så att se henne sminka sig och be om klädesråd gjorde hela min kväll. Hade jag gått och lagt mig då hade min lördag ändå varit lyckad! Haha!

Vi gick i alla fall till ett av kasinona som ligger på Nevada sidan, så det var verkigen som ett mini Vegas. Öppet hela natten, bra musik, bra tryck, underbara drinkar. Så vi dansade och hade hur kul som helst, hela gänget var där.

Plötsligt kommer en av killarna som vi hängde med fram till mig och presenterar mig för en gammal man, jag tänker inte så mycket på det utan pratar ett tag. Han köper champagne till mig och vi har intressenta samtal. När 5e personen kommer fram och frågar om autograf så måste jag bara fråga : Vem är du förresten? I'm Chuck Norris.. Det var ju kul. Sitta och dricka champagne och ha långa samtal med en världskändis händer ju inte varje dag.

För andra gången den kvällen gjorde Elin min dag, möjligtvis min vecka.
- Varför sitter du med en gammal gubbe som uppenbarligen raggar på dig?
- För att jag vill
- Ofta det är värt att slösa en kväll på att sitta här.
- Haha, det är Chuck Norris!

Lång tystnad, och obetalbar min sedan...

- Hi, I'm Elin from Sweden..

Haha. Jag dör.

Söndagen var i alla fall lika nice, trots att jag vaknade till ljudet av youtubefilmer med Chuck i dem.
Jag, Elin och Linda chillade kring liftarna, vi drack kaffe och åt lunch. Supermys och jättefint väder. Åkte hem relativt tidigt på eftermiddagen, lyssnade på Jason Mraz i bilen och vilket lyckorus som gick genom min kropp! Kärlek till allt.

På kvällen köpte jag hummus och morötter och kollade hyrde New Moon.








 
  
 

 


Kommentarer
Postat av: Nicole

ser helt underbart ut!! vilket inlägg haha

2010-05-04 @ 17:58:00
URL: http://nostress.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0