Barcelona

Hej!
Nu sticker jag på studentresa en vecka i Barcelona så nu blir det tyst ett tag.
(vilken förändring va?)
Haha, jag har haft tusen saker för mig men efter Barcelona blir det full gång igen!

Ha det bra !

Om au-pairer

Det är så kul att ha kontakt med andra som ska åka! Jättekul att höra om andras familjer, andras funderingar och känslor. Så bara hör av er, jag tycker det är superkul.
Jag har inte fått svar från familjen än, men det är ju inte så konstigt eftersom jag svarade i tisdagsnatt. Men jag väntar spänt, det är så kul när man ser att man har fått mejl.

För några veckor sedan fick jag två brev av barnet, de hade skrivit vars ett. De ville skriva någonting helt själva, så föräldrarna fick inte ens läsa dem. Jättesöta brev, de berättade om deras favorit djur och färger, och de ritade bilder. Cute!

På agendan just nu är det alla papper som ska in till CC. Jag har så mycket att göra i skolan så jag har förskjutit det. Lovade att skicka lite vykort på Malmö stad tillbaka till familjen, så det måste jag också fixa. Ska faktiskt gå och köpa några nu.

Vi hörs =) 

Skola

Hej!
Jag är så ledsen att det går så mycket tid emellan mina inlägg, jag har så galet mycket att göra här hemma just nu. Skola skola och åter skola!
Snart studenten så det är slutspurten nu.

Har ständig mejlkontakt med familjen och det känns så kul. Jag gillar verkligen familjen än så länge. Pappan, Dan, är det som jag pratar med. Han är så rolig! Han kan verkligen driva med sig själv och med den amerikanska kulturen. (Det senaste mejlet handlade om matvanor, ni kan själv gissa!)

Jag måste till sängs nu, men ett längre inlägg kommer imorgon, eller senast fredag.

Mikaela och Emelie- jättekul att höra av er! Lämna gärna e-post eller blogg så jag kan höra av mig. Hoppas ni läser detta, alltid kul att ha kontakt med andra au-pairer =)


RSS 2.0