Bilkörning

Ja, bilkörningen är ju lite annorlunda här... Dessutom måste jag ta körkort här, orkar inte plugga haha. Men enligt källor så ska det vara ganska enkelt, så vi får hoppas på det. Just nu kan jag köra på mitt internationella.
Jag var väldigt nervös när jag skulle köra i början, delvis för att min värdpappa har TJATAT om olyckor och delvis för att här är bilar överallt! Motorvägen har 4 filer, och min värdpappa tycker givetvis att jag ska ligga i den snabba. Men nej, nu i början tar jag det gäna lugnt i fil nr 2 eller 3. Började köra ensam i början av veckan och nu går det hur bra som helst. Har faktiskt haft körkort i nästan ett och ett halvt år.
En annan skum sak är att man får köra mot rött när man ska göra en högersväng. Hoppas jag inte blir för van vid det, funkar nog inte i Sverige sen.
Jag kör en automatare, såklart. I princip alla gör det här. Jag kör en stor bil, en ford expedition xlt. Får klättra in i den. Men det är nice!



Ikea

I måndags gjorde jag och Kajsa en efterlängtad resa till kära Ikea. Haha, det var så skönt att läsa svenska. Till och med en kassörska var svensk. När man vandrade omkring där så kändes det ett tag som man var i Sverige, men när man kom ut så märkte man snabbt att så inte var fallet haha. Vi tog en mysig svensk fika och gick runt och pekade på alla saker som vi har i våra rum hemma i Sverige. Sedan köpte jag med massa mat hem, de säljer ju svensk mat!
Därefter begav vi oss till Walmart för att köpa en massa skit till mig, en amerikansk plattång, rosa filtar till mitt rum och filmen The illusionist. Så efter lite prat med mamma på skype så bäddade jag ner mig i min sova med mina nya filtar och käkade chokladbollar!

  


San Francisco

I söndags åkte jag Mikaela och en ny tjej, (för att jag har varit här så länge haha), Sanna, in till San Francisco! Tog bilen ner till tågstationen och tog tåget in. Första gången jag körde ensam och det var lite läskigt. Bilen är ju så stoor! Körde för första gången i helgen, och då körde jag tillsammans med Dan i hans mustang cabriolet... Lite riskabelt men det gick ju bra.
San Francisco var i alla fall toppen! Efter lite hjälp så hittade vi fram till shoppingdistriktet och vi började med en supergod lunch på the cheescake factory. Mums! Var dessutom på översta våningen i ett höghus, så det var superfin utsikt. Mikaela har dock bilderna haha. Det kändes toppen att vara inne mitt i stan och se de kända backarna och spårvagnarna. Efter lunchen blev det shopping och jag köpte en pälsväst och en kofta på HM, underkläder och smink från Victorias Secret och I.D puder startpaket från Sephora. Mycket nöjd med dagen! Kom hem rätt sent på kvällen så därefter blev det en film och lite glass.
Älskar San Francisco och vill in där nu nu nu igen!

     



Helgen!

Ja, det var en bra helg ! Vädert har varit toppen (är det någonsin inte det?) och jag har haft kul. Utomhusbion i fredags var mysig och därefter sov jag hemma hos Michaela i hennes eget lilla hus, jag är så avundsjuk! Dagen efter sov vi lääänge, eftersom ingen av oss har gjort det sedan vi kom hit typ. Sedan låg vi vid poolen och bara solade och tog det lugnt. Båda brände sig dock haha. Man tänker inte på att solen är så stark här när man bor här liksom. Vi gick även en liten promenad med hennes familjs hundvalp och såg de sjuukaste husen. Som taget ur OC. Senare körde vi och tankade och tvättade bilen och fick agera dumma turister eftersom ingen av oss förstod hur man gjorde, men till slut blev det bra! Man lämnar bara tydligen bilen, sen tvättar dem både insidan och utsidan, så får du gratis popcorn och kaffe medan du väntar..
Att det var lördag firades med smoothies på jamba juice. (trots att jag dricker det nästan varje dag,haha!)
Lördagskväll blev det en sen bio, 10,30, som heter The timetravellers wife. Kärleksfilm.. Hm, not very good enligt mig. Lite långtråkig. Men jag hade gott sällskap!

       




Starbucks

Jag måste sluta med med mitt störda koffein intag som jag har lagt till med sedan jag kom hit. Min värdpappa köpte ju ett flak Cola zero och ett flak Diet coke med limesmak när jag kom, som står iskalla i min egna lilla kyl. Det är svårt att låta bli att ta! Dessutom finns ju underbara Starbucks här! Igår blev det en fika på Starbucks med Johanna och Kajsa, och jag träffade även två andra svenska tjejer som var jättetrevliga. Vi är ju några stycken här. De har varit här ett tag nu så det var kul att få lite tips, jag kände mindre hemlängtan efter fikan efter de berättade att de har det jättebra här. Idag har jag varit på gymet, vilket var underbart. Älskar att motionera. Därefter var det pianolektioner och iceskating. Den stora händelsen för idag är att jag har lärt ett av mina värdbarn att knyta skorna, han har haft stora problem med det och det var ett av mina mål under mitt år. Så att ha klarat lära honom på två veckor känns toppen. Nu på kvällen har jag och familjen haft vårt möte med vår LCC (en tjej som jobbar på förmedlingen) för att se så allt stämmer. Hon var superbra och mötet gick kanon, och vi bjöd på brownies som jag bakade.
(Ja, de gick att äta)

Nu har jag gjort planer för helgen och det är spännande, eftersom detta är min första riktiga helg här. Imorgon kväll ska jag på en utomhusbio i en park i närheten, på lördag ska jag hem till Michaela och steka vid poolen och på söndag ska jag äntligen in till San Francisco city.

Hoppas att det blir bra väder, men eftersom jag inte har sett antydan till ett moln på denna klarblåa himmel på två veckor så är det nog rätt stor chans för att mina önskningar slår in!


Rosa gymkläder och au pair möte

Idag har jag varit och inhandlat nya snygga gymkläder för att matcha gymet. Det mesta blev rosa såklart. Fick tag på ett par riktigt sköna nike skor. Lägger nog upp någon bild imorgon.
Nu på kvällen har jag varit på mitt första au pair möte. Det var inte riktigt som förväntat men det var mysigt ändå. Det bjöds på starbuckskaffe och cheescake, aldrig fel!
Förresten har jag fixat videoklippen från Vegas, så nu kan alla kolla. Börjar jobba klockan 8 imorgon så borde gå och lägga mig, men eftersom jag är mitt uppe i Flickan som lekte med elden, är det en omöjlighet att somna utan att ha läst minst ett kapitel!


It's fun to stay at the YMCA

2 veckor i USA idag...
Ännu en fin och varm dag i California. Idag har jag fått ännu fler nödvändiga saker uträttade, jag har öppnat ett bankkonto och fått min första lön. Och ja mamma, jag har öppnat ett sparkonto kopplat till kontot! Skönt att ha det gjort. Efter vi hade varit där begav vi oss till YMCA, den närmsta träningsanläggningen till vårt hus. Det var ren lycka när jag kom innanför dörrarna. För det första är det gångavstånd dit (men dan säger att jag likabra kan köra, typisk amerikanare haha).
De har en stor utomhuspool, för motionssimmning, men de har även vattenaerobicpass. Poolen är uppvärmd så jag kan använda den året runt! Tänk att motionssimma utomhus på julafton- så är det att bo i California. De har två tennisbanor. Inomhus har de fyra lokaler, en för spinning och tre för aerobicpass, stepp, skivstång, yoga, pilates, bodypump, danspass, ja, allt du kan tänka dig. De har dessutom en basketbollsplan (massa snygga killar) och ett stort gym. I gymet har de förutom alla maskiner löpband, trappmaskiner, cyklar, roddmaskiner och stavgångsmaskiner. Alla dessa har inbyggd tv och ipodladdare.
Omklädningsrummet har jacuzzi och bastu. Jag får använda allt detta hur mycket jag vill för ungdomspris dessutom! Och jag får en gratis lektion av gymet, ett anpassat pass och de har öppet från 5,30 på morgonen till 10 på kvällen.
Man kanske inte behöver bli överviktig ändå!

Resten av måndagen spenderades i ishallen på Angelas träning. Hade med mig teoriboken till mitt teoriprov inför mitt Californianska (?) kökort. Nu på kvällen åt vi tacos (det är helt sjukt så mycket tacos jag har ätit under dessa två veckor), och nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan gå till sängs... Första gången jag tvättar själv är när jag är i USA med en tvättmaskin på engelska, och med helt olika symboler än här hemma. Jag förklarade för Dan att detta ska tvättas i 30 grader C, vilken inställning är det..? Han kollade på mig konstigt och skrattade. Celsius är inte poppis här. Så vi får se om jag har några kläder som går att använda efter mina tvättmetoder!

Söndag

Idag har varit en bra dag. Pratade med Mamma på skype en timme igår, och det behövdes många näsdukar, men nu känns det bättre. Idag har det varit ännu en fin california dag, nästan 30 grader och sol. Man vänjer sig dock väldigt snabbt, det är inget som man fokuserar på längre. Idag har vi fixat en telefon till mig. Jag hoppades på att kunna använda min 2 månader gamla rosa touch mobil som jag älskar, men nej, det fungerar inte med det amerikanska abonnemanget som familjen har. Så jag fick välja ut en ny telefon. Blev en lila mobil med en tangentsats som en dator, så det är nog rätt häftig. Så nu har jag ett amerikanskt abonnemang och mitt svenska är avstängt, så det är inte lönt att ringa eller sms det. Och inte det amerikanska för den delen heller, det kommer att bli väldigt dyrt för mig. Så vi får överleva på skype och facebook.


På eftermiddagen så träffade jag äntligen några andra svenska au pairer. Det har varit väldigt jobbigt att vara iväg med familjen så länge innan man har hunnit träffa någon kompis, för jag har känt mig väldigt ensam och har haft enorm hemlängtan, och ingen att prata med. Så jag såg verkligen fram emot att träffa dem. Det var Johanna, som jag var med på au pair skolan i New York, och en tjej som heter Kajsa som också bor här i närheten. Kajsa hämtade mig och sedan bar det av till Great Mall i San Jose. Hade jättetrevligt och hittade massor av fina saker! Vi började shoppingturen med en fika på ett ställe som bara har kanelbullar i olika smaker och format, jag köpte minikanelsnäckor med nötter på. Mums! Därefter flög tiden förbi och helt plötsligt var det stängningsdags. (Vilket var klockan 8 på en söndag) Kan man göra annat än att älska det? Då åkte vi till Panda Express (kinamat) och åt deras välkända orange chicken, och pratade om sorgliga barnfilmer!

På bilden ser ni mina inköp, forever 21 igen, ett par skor, älskade H&M, ja ni ser.
Fanns dock mycket mer som jag ville ha!


Las Vegas!

Las Vegas var verkligen kanon. Vi åkte dit i tisdags morse och kom hem i lördagskväll. När vi landade var det över 40 grader varmt, Las Vegas ligger ju trots allt i en öken. Vi hyrde en bil och körde genom the strip till hotellet! Det var så fantastiskt att se alla otroliga byggnader som man har sett på tv, det var nästan som känsla som när man kom till NY för första gången. Nästan!
Hotellet vi bodde på heter Texas station och ligger precis vid isrinken (ändå körde vi bil dit varje dag, det tog ca 1 min... Jag är ju trots allt i Amerika). Hotellet är riktigt stort och det har ett stort kasino (där rökning är tillåten), som vi var tvugna att gå igenom när man ska komma in och ut från hotellet. Där fanns även en stor bowlinghall (som big bowl), en biosalong med 18 olika biagrafer och en helt galen buffé. Vi åt ofta middag och lunch på buffén eftersom barnen helst vill det men jag var supernöjd. Allt är så stort här! Buffén hade olika kök, ett amerikansk, ett italiensk, ett kinesiskt, ett mexikansk (mm, gissa vart jag hängde hela veckan?). De hade även två långbord, ca 20 meter långa, fyllda med olika desserter. Galet.
Så under veckan blev det givetvis mycket tid i ishallen men vi bowlade även, kollade Ice age 3 på bion, åt en massa gott och jag blev avsläppt mitt på the strip. Ni ska se alla skyltar som finns här. Dan berättade att prostition är lagligt i Las Vegas, så det var en massa reklamskyltar med texten "the restaurant with the happy ending", "call this nr to get hot naked girls in your room" och så var det bilder på topless tjejer. Jag skrattade varje gång jag såg det. En galen stad helt enkelt. Här finns hur mycket shower som helst, när jag åker dit igen när jag är 21 ska jag definitivt se en musical eller en komedishow.
Jag gick i alla fall ca 5 timmar i Las Vegas och såg helt otroliga saker. De har massa fina hotell med tema. Ett heter the venetian och var ett hotell med ett shoppingcentra på de nedersta våningarna. Allt var gjort så att det skulle likna Venedig. Utsidan var helt otrolig och de hade små bäckar genom hela hotellet/shoppingcentrat där det gick gondoler som man kunde åka, och så stod det en man och sjöng på italienska när han "körde" gondolen. Såg precis ut som det gör i Venedig. Taket var gjord som en himmel när molnen rörde på sig, och när det blev mörkt ute så mörknade även taket. Kändes som man var utomhus. Och de hade små torg innan i shoppingcentrat där det pågick små musikaler.

Ett hotell heter The circus och de hade en circusföreställning på första våningen på hotellet. Resten av hotellet var byggd som en circus, och utsidan var helt rosa! Knallrosa spegalr täckte hela. Ah, älskar det.
Var även inne på det välkända Ceaser's där bland annat baksmällan är inspelad. Där var affärerna lite för dyra för mig, louboutin, gucci, michael kors, prada, jimmy choo, ja allt underbart du kan tänka dig.
Men lite shopping fick jag gjort!
Jag köpte en ny berlock till mitt Thomas Sabo armband, köpte en pistol som symboliserar att jag kan klara mig själv! Jag köpte även bi facil(smink), byxor på forever 21, underkläder på victoria's secret och lite souvenirer till när jag kommer tillbaka till kära Sverige.

Eftersom det inte är så lämpligt för barnen att gå runt i Las Vegas på natten (och jag är ju inte 21 här) så körde vi bara genom the strip för att se allt lysa. Så häftigt!

Där finns ett högt torn som är 274 meter som heter the stratosphere.(se bild) Högst upp i tornet är hotell, nattklubb och kasino. På taket finns det tre karuseller. En som är som ett gungbräda som tippar dig framlänges ut 20 meter från kanten, ett fritt fall på taket, och en gunga så du sitter i en gunga som svingar dig ut utanför kanten och du sitter endast i en stol. Sjukt!

Kan sammanfatta denna resan som en mycket bra upplevelse, fick lära känna familjen mer (trots att jag hade ett eget hotellrum), och jag vet att detta är ett ställe som jag kommer att besöka när jag har åldern inne!

Här är ett par videoklipp från resan! Ursäkta att jag inte kan filma haha! (Klicka på bilderna)

             

Back from Vegas

Då var man "hemma" efter ca 5 dagar i Las Vegas. En gaaalen stad säger jag bara. Tjejer- var beredda på att vi drar dit när vi är 21. Johanna, du kommer att älska det!

Klockan är halv 1 på natten här och jag är rätt trött efter veckan och resan och allt... Så mer detaljerad beskrivning och lite bilder kommer imorgon.

Så god natt för nu!


Att komma till familjen

Hej!
Idag är det måndagkväll och jag har varit hos familjen min första helg. Det känns väldigt konstigt och ovant, men familjen är underbar!
Jag kom i fredags och dagen började med en lång flygresa från New York till Denver och sedan från Denver till San Francisco. På flyget mellan Denver och San Francisco var jag helt ensam, alltså inga andra au pairer, så det var lite jobbigt eftersom jag var så himla nervös. Men när jag kom fram så stod Hope och barnen med fina välkomnsskyltar och välkomnade mig. Dan, pappan i familjen, var hemma och lagade mat, så när jag kom hem så fick jag en jättegod tre rättersmiddag. Till efterrätt var det en fin rosa tårta där det stod välkommen Tess. (Se bild) Jättegulligt!

Lördagen började med en stor god frukost och sedan var det iväg till isrinken för att kolla när Angela tävlade konståkning. Hon är så himla duktig för att vara 10 år, jag blev riktigt imponerad! Det var jättekul att se, en del föräldrar är super engagerade här, ni vet som på de tv programmen som visas där föräldrar lägger ner all sin tid på att barnen ska bli något stort.

Söndagen var riktigt varm, ca 35 grader. Så vi gick till en park och därefter hade vi vattenlekar med vattenspridaren i trädgården. Vi gjorde vattenlimbo, vilket är nytt för mig. Därefter åkte vi hem till barnens farmor och farfar, och det var väldigt speciellt eftersom de är väldigt kristna.

Idag har jag varit med både Angela och David vid isrinken för att träna konståkning, och det är inte som träning hemma utan här tränar de i 4 timmar... Så det är bäst att ha en bok med sig. Det kom tydligen  en svensk tjej som au pair i torsdags som passar ett barn i samma grupp som Angela går i, så jag hoppas att hon är där på nästa träning!

Huset jag bor i är jättefint. Det är stooort med en stor trädgård. Mitt rum är också riktigt stort, ca 30-40 kvadrat. Jag har en jättestor säng, en jättestor tv, en stor soffa, ett piano, två jättefina byråer, en eldstad, ja you name it. Så det är super.

Imorgon bitti bär det av till LAS VEGAS! Angela ska vara med i en stor konståkningstävling så vi kommer att vara där i en vecka. Nevadaöknen i augusti..Lite skillnad från Sveriges sommar! Jag kommer hem på lördag så då kommer ni höra mer från mig.
Jag tycker dock att det är lite tråkigt att vi ska flyga, vi skulle egentligen köra dit men det blev ändrade planer. Jag hade gärna åkt bil för att se landskapet och jag är så fruktansvärt trött på att flyga. Jag har jetlag och är trött hela tiden känns det som. På en vecka har jag flugit drygt 15 timmar, jag har suttit i 4 olika flygplan, alltså 4 lyftningar och 4 landningar... 4 passkontroller, bagage.. Ja, du förstår. Men men, jag kommer ju till Las Vegas så jag ska inte klaga!
Saknar alla där hemma något så galet!


                         

Att vara i NY City!

Hej!
I torsdags var det den sista dagen på Au Pair skolan och efter våra lektioner på morgonen så åkte vi in till Manhattan för lite sightseen och shopping. Först åkte vi på en guidad tur genom stan och sedan en båt förbi frihetsgudinnan och mot NY skyline. Därefter åkte vi upp högst i Rockafeller Center. Vi gick även förbi ParsonsJag och Emma hade kul trots att båda här varit där innan. Efter det hade vi bara 2 timmar fritid på oss innan bussarna gick tillbaka till skolan, så jag och Emma sprang till McDonalds och åt snabbt, sedan rusade vi till shoppingen! Det blev lite smink (det är så billigt här!), I love NY- tröjor till barnen och ett par ringar. (Se bilden). Därefter åkte vi tillbaka till skolan för att packa inför fredagen, då det bar av till familjen!

Tryck på bilden för att förstora

      
Shoppingen                          NY skyline                            Töser =)                          
   
Jag och Empire


Att vara i USA

Jaa...Maten är ju speciell. Gissa vad det var till middag idag? Hamburgare och pommes. Plus efterrätt. Men nej mamma, jag äter ingen efterrätt! Och detta var den första köttbiten jag har ätit sen jag kom till USA, innan har det varit pasta och bröd. Och kakor såklart. Puh, hoppas det blir lite bättre hos familjen.
Idag har vi också haft lektioner hela dagen. På lektioner gör vi allt möjligt som har med barn att göra- övar på vår engelska (barnord) och gör pyssel, lär oss om nödsituationer och hur vi ska bete oss med barn i olika åldrar. Rätt kul faktiskt, tiden går snabbt. Vi har även lärt oss om sjukdomar och det var en rätt rolig uppgift. Vi fick vars en sjukdom att läsa på om i 10 min, sen skulle vi redovisa den för hela klassen och rita bilder på tavlan. Jag fick pink eye (ögoninfektion). Gissa vad Emma fick? Diarré hahah. Det var riktigt kul!

Ikväll har vi haft en polis från NYPD och föreläst om vad vi får och inte får göra, och hur vi ska hantera olika situationer. Han var riktigt rolig faktiskt, men lagarna och straffen är mindre roliga. Om du lämnar ett barn ensam i en bil kan du få fängelse i ett par år. FÄNGELSE? Helt sjukt. Du kan få 15 års fängelse om du rånar en butik. (Utan vapen) Jag har inte planerat detta alltså, men ändå? Underage drinking har ju också sina straff!

Jag kollade igenom presenterna idag igen, och jag upptäckte fler saker! Jag har fått ett rabattkort på Starbucks på ca 200 kr och ett presentkort på en restaurang i the City till imorgon!
Vi hade även international sing a long igår. Jag tror inte jag nämnde det? Ja, det var i alla fall så att alla länder fick gå upp på en sen och sjunga vars en barnvisa på sitt eget språk. Det var jättekul att se (och höra)! Speciellt Kina och Thailand haha. Vi sjöng små grodorna!

Idag har jag köpt en adapter så jag kan ladda allting inför imorgon! Passar på att lägga in lite bilder också!


                                              
Hejdå till mamma och pappa                     Mina presenter    


                       
New York City!                                       Min del av mitt rum

        
    
                          
Sing a long                                                                 Frukostflingorna     


                              
 Madde och Malin in class                         Min flagga av pasta

            
Polisen                                           Emma utanför vår byggnad

Att få presenter!

Hej! Nu är klockan mycket både i Sverige och i New York och jag är trött! Nog fortfarande lite jet-lagad faktiskt. Just nu sitter jag och äter choklad och karamelldoppade popcorn som jag har fått i present haha. Skum smak alltså. Jag och Emma sitter i sängarna i 10000 graders värme och dör. Men man ska inte klaga.
Det är ca 25-30 gradar C om dagarna, och det är så fruktansvärt klibbigt. Man blir klibbig bara genom att gå ut genom dörren. Det är nästan omöjligt att sova, fläktarna låter riktigt högt så du har ett val- sova svalt i buller eller sova tyst i normal temp.? Men jag har ju turen att kunna sova när som helst var som helst, så mig spelar det faktiskt inte så otroligt stor roll.
Vi går i Au Pair skola mellan o8,15- 18,oo så vi har mycket att göra. Men det är kul! Vi har blivit uppdelade efter vart vi ska bo och alla i min klass ska också till California. Jag har skaffat en vän som ska bo i OC, snacka om att jag kommer och hälsar på! Haha.

Idag har jag fått två roliga överraskningar. Vi ska ju in till Manhattan på torsdag för en guidad tour och upp högst i Rockafeller C. Denna resan kostar 40 dollar och när jag skulle betala sa dem att min värdfamilj redan har betalat! Tackar tackar!
Därefter kom dem med ett STORT paket som innehöll en massa saker- det var ett välkomnspaket till mig från familjen! Gulligt va? Därav popcornen ! Den innehöll dessutom en väska, fotoramar, mugg och en mysig tjocketröja! Tack!

Nu tror jag att det är dags att sova faktiskt, har en lång dag imorgon också!
Dagens är att här finns riktigt många eldflugor! Nu på kvällen ser man dem överallt utomhus. Ser ut som små gnistor som tänds i en halv sekund typ. Riktigt tufft.

Hörs!

Att vara framme i NY CITY!

Hej!
Jag får skriva detta inlägg riktigt snabbt, för internet strular och stängs av och sätts på bäst som det känner för det. Dessutom har jag inte med någon adapter så batteriet håller på att ta slut.
Just nu är jag framme i New York, och det känns verkligen jättebra. Jag är dock jet-lagad till max, eftersom det skiljer 6 timmar. Så just nu är klockan 06,40 här, och jag har redan varit vaken i ca 1,5 timme. Så jag är nyduschad och redo för breakfast (som tydligen består av läsk och ljust bröd).

Igår var en jooobbig och konstig dag, det var såklart jobbigt att säga hejdå till familjen på Kastrup, särskilt eftersom dem blev så ledsna haha. Men jag fick ju en perfekt bok av Jenny, en bok med massa skämt, som gjorde mig mycket gladare. Satt där helt ensam på Kastrup och skrattade högt haha. Flygningen mellan Köpenhamn och Frankfurt tog ca 1,5 timme och jag satt ensam på min rad så jag kunde ligga raklång och sova! Somnade när vi lyfte, och vaknade när vi landade. Sedan var det två timmars vänta på Frankfurt flygplats, och sedan 8,5 timmar mot NY. Det resan var lite jobbigare, men det gick bra.

Det är inte det lättaste att komma igenom US safety, så det tog lång tid på flygplatsen. Kolla pass, visum, fingeravtryck, ja you name it. Så vi var framme på skolan här i NY runt 8 igårkväll, och då var klockan 2 på natten svensk tid, och eftersom jag gick upp 5 på morgonen var jag rätt sliten. Så var det dags för ett välkomnsmöte och middag. Gissa vilken middag? That's right- Pizza!
Efter det fick vi våra rum, och jag bor i ett rätt stort som jag delar med 4 andra. Det är en tjej från Ryssland, en från Colombia, en från Brasilien och hon sista kom efter jag hade deckat.

Nu måste jag försöka publicera detta haha, men vi hörs snart. Miss u <3

Att säga Hejdå till Sverige, och Hej till USA

Nu åker jag!
Har haft en jättemysig dag med familjen, vi har bara skrattat hela dagen lång! Jag packade imorse och senare på eftermiddagen åt vi på restaurang. När vi kom hem åt vi ostbricka och spelade spel. Riktigt mysigt har vi haft det.

Just nu sitter jag vid datorn och klockan är faktiskt prick 01,10, vilket betyder att jag lyfter om exakt 9 timmar mot NY, USA. Guuud, vad sjukt det är. Kan inte förstå det.

Kommer sakna eller så oerhört mycket, vännerna och familjen. <3
Hör av er allihopa!
Puss och kram,
Hörs när jag är på andra sidan Atlanten

Att ha en mysig avskedsmiddag

Dagen efter, i Lördags då alltså, så hade jag en liten tre-rätters-middag för mina närmsta! Det var jättemysigt, och det var skönt att träffa er vid ett tillfälle till innan jag åker... !

Fick en jättefin kalender av töserna där det är massa bilder på oss för varje månad! På framsidan står det: Nu får du denna så du kan räkna dagarna tills du får träffa oss igen. Gulligt va?

Av Linn och tjejerna i klassen fick jag en jättesöt build a bear som var speciellgjord för att jag ska jobba som Au Pair. Linn har öven spelat in världens gulligaste meddelande. Love you!

Erikas egen present var också helt underbar, tack!

Och Jeppan, alla är så avundsjuk för att jag har den boken haha!

Nu kommer lite bilder från middagen!
 
                                                              


Att ha en riktigt ball avskedsfest!

I fredags hade jag och Nicole som sagt en liten avskedsfest, och det var riktigt kul! Tack alla för att ni kom, och tack för alla fina presenter! Uppskattar det verkligen.

Jag bjuder på lite bilder! Temat var färgstarkt!
                

RSS 2.0