' Chuck Norris can win a game of Connect Four in only three moves

Så, då kommer det klassiska inlägget om helgen då, som brukar dyka upp sådär onsdag eller torsdag med en close to punktlista över vad jag har gjort. Men whatever. Jag har inte tid att blogga på helgerna, då är jag iväg och hittar på bus!

I fredags jobbade jag till 5 som är ovanligt tidigt för mig, mycket nice. Jag hade tid att packa och fixa mig i lugn och ro. Vid halv 8 kom Sal, Elin och Linda och hämtade upp mig, sen började vi bilfärden till Lake Tahoe! Sal är förresten en killkompis som vi har lärt känna genom Meg, han bor ca 5 min ifrån mig.
Bilfärden upp kändes lång, delvis för att man bara ville komma upp och delvis för att vi tjejer drack öl och vi var tvugna att stanna var 20 min för kisspaus haha. Sal är en man med tålamod.
Efter både MGMTs och Jason Mraz album så var vi uppe och Sal hyr en stuga med 10 andra pers som vi bodde i. Så vi tog några öl och satt i jaccuzzi och pratade skit. Sen fortsatte festen i huset. Och jag, Linda och Elin gick och la oss när alla andra festade. Woho, första gången för allting. Haha, men vi ville vara pigga när det var dags att åka skidor, och det var vi verkligen!

Lördagen bjöd på perfekt väder! Solen sken, ca 17 grader och bara allmänt underbart. Uppe på berget låg snön kvar, så det blev väldigt bra skidåkning. Vi var på Heavenly denna gången, och det var verkligen underbart. Utsikten var helt otrolig. Jag ville bara stanna där uppe i solen och snön föralltid. Och jag har verkligen börjat gilla att åka skidor. Jag har ju aldrig varit ett stort fan av det innan, men nu älskar jag det. Hela dagen var bara perfekt chill. Sista skidhelgen i Lake Tahoe innan de stänger för sommaren, så där var mycket folk och mycket utflippat folk. Fanns de som åkte runt i kostym och datorväska, någon åkte i underkläder och där var många söta killar som var pratglada och gärna hjälpte till så vi fick rätt skidkort och rätt skidor. Toppen!

Efter många timmars skidåkande så blev det en iskall öl på afterski och sedan tillbaka till stugan. Först käkade jag och linda lunch på balkongen (nudlar) och drack "öl" (bud light) Haha, pappa.

Efter studentlunchen så hoppade vi i jacuzzin och spelade ölspel och berättade pinsamma historier. Bästa att göra när man är helt mör och trött i kroppen efter en dags åkande, att bada jaccuzzi utomhus. Lycka!

Efter två timmar av jaccuzzi och beerpong så käkade vi lite middag (hummus+morötter) och hade det skit kul. Medan jag och Linda dushade blev Elin kvar nere vid poolområdet och ölen, så att se henne sminka sig och be om klädesråd gjorde hela min kväll. Hade jag gått och lagt mig då hade min lördag ändå varit lyckad! Haha!

Vi gick i alla fall till ett av kasinona som ligger på Nevada sidan, så det var verkigen som ett mini Vegas. Öppet hela natten, bra musik, bra tryck, underbara drinkar. Så vi dansade och hade hur kul som helst, hela gänget var där.

Plötsligt kommer en av killarna som vi hängde med fram till mig och presenterar mig för en gammal man, jag tänker inte så mycket på det utan pratar ett tag. Han köper champagne till mig och vi har intressenta samtal. När 5e personen kommer fram och frågar om autograf så måste jag bara fråga : Vem är du förresten? I'm Chuck Norris.. Det var ju kul. Sitta och dricka champagne och ha långa samtal med en världskändis händer ju inte varje dag.

För andra gången den kvällen gjorde Elin min dag, möjligtvis min vecka.
- Varför sitter du med en gammal gubbe som uppenbarligen raggar på dig?
- För att jag vill
- Ofta det är värt att slösa en kväll på att sitta här.
- Haha, det är Chuck Norris!

Lång tystnad, och obetalbar min sedan...

- Hi, I'm Elin from Sweden..

Haha. Jag dör.

Söndagen var i alla fall lika nice, trots att jag vaknade till ljudet av youtubefilmer med Chuck i dem.
Jag, Elin och Linda chillade kring liftarna, vi drack kaffe och åt lunch. Supermys och jättefint väder. Åkte hem relativt tidigt på eftermiddagen, lyssnade på Jason Mraz i bilen och vilket lyckorus som gick genom min kropp! Kärlek till allt.

På kvällen köpte jag hummus och morötter och kollade hyrde New Moon.








 
  
 

 


' this is suppose to be wednesday..

Idag har varit en bra onsdag än så länge!
Jag har haft sovmorgon, började inte jobba från klockan 12, riktigt nice. Igår var jag och fika på Starbucks i Palo Alto med Linda och Elin, trevligt som vanligt. Har blivit att det har blivit bara trion mycket på senaste tiden!
Skypade med Mamma igårkväll, hon berättade lite om lillebrors konfirmation, tråkigt att man missade det... Men så är det.

Sitter vid isrinken, gör inte så mycket... Läser lite bloggar och kollar Heroes på webbtv.

Ikväll ska jag och barnen till en glassbutik som säljer glass för 30 cent per kula ikväll. Denna kvällen är en gång om året, så gissa om mina ungar är i extas. Efter det ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på Top Model.

By the way, mitt ena värdbarn, pojken, är så fruktansvärt söt just nu! Hans ena framtand är så lös så när han stänger munnen så sticker den fram. Gulle!!


' Maybe I need some sleep

Jag är hemma i SF och jag lever! Bra mår jag inte, men lever gör jag haha. Nej, men allt har varit hur bra som helst i helgen, men jag är så himla trött. Kunde inte sova inatt, sov kanske sammanlagt 2 timmar. Vet inte varför, kunde inte somna, när jag väl somna så vaknade jag efter 20 minuter. Och så var det hela natten.
Så idag är en extra trött måndag, men det är definitivt värt helgen! Gud vad roligt det var. Jag skriver ett inlägg om helgen ikväll eller imorgon, just nu är jag för trött.

Jag måste säga dagens dock, när jag kommer till isrinken är Barcelona fotboll på tv, och efter 5 min tittande så gör älskade Zlatan mål! DU är så fin! Jag är stolt.

Puss&Kram


' Lake Tahoe the third

Men - det blir en helgresa till Lake Tahoe, för att fånga den sista snön, och det är faktiskt inte fy skam det heller. Särskilt inte när man åker med favoriterna. Puss på Elin&Linda.





' movie night in Malmö

Jag önskar att jag vore hemma, klockan är 15,35 jag sitter på bussen hem efter en lång lyckad shoppingrunda med avslut på Espresso house med Natha&Alex.

Jag kommer hem när det börjar mörkna, jag öppnar dörren till huset och pappa står och fixar med middagen och lyssnar på the clash. Det är varma mackor med ost och stuvade champinjoner och sallad.

Hela familjen är samlad. Vi äter till musiken och har tända ljus.

Efter maten tittar vi på en film som vi har tagit hem från affären.

Vi äter lakris.


' they got nothing on you

Idag har jag än så länge slappat och kollat tv, skypat med familjen, tvättat, städat badrummet och lagat lunch till barnen. Och klockan är bara 13.20!
Sitter vid isrinken och gör inte så mycket, bloggar uppenbarligen. Jag var och fikade med Linda på university igår, mysigt, och vi pratade om allt möjligt, bla MGMT konserten och Uppsala.

Idag jobbar jag länge eftersom Dave har scoutmöte, så det blir nog inte mycket mer än att sova efter jobb ikväll. Hade gärna träffat Frida och Sara en snabbis eftersom jag inte har träffat speciellt sara på hur länge som helst, mer än en veckan sedan. Och i helgen är det TAHOE som gäller. Antagligen. Har inte klargjort för chefen än, men det borde inte vara några problem.




' you make me wanna say

Nu är det onsdageftermiddag och det är verkligen vändpunkten på veckan - nu är det värsta över och nu går det snabbt till helg!

Mina måndagar och tisdagar har dessutom blivit ännu längre och jobbigare, men på ett sätt gillar jag att det är i början på veckan så att det går över snabbt haha.
Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men på måndagar och tisdagar har jag börjat nya klasser, english through movies och american history and culture. De är definitivt bra och även roliga, men de är mellan 9.13 och 12.45. Så hela min ledighet under dagen försvinner. Jag hinner inte gymma, inte städa och inte tvätta. Så det får jag göra på kvällarna istället. Och tisdagar slutar jag halv 9, så det blir rätt sent, speciellt när man börjar 7,oo dagen efter. Men klasserna är ju något vi måste ta, så det är bara till att bita ihop. Dessutom känner mig så rätt duktig när man har mycket att göra. Måndags var stressig, 3 tvättar tvättade, torkade och upphängda, läxläsning med barn, läxor för mig själv. Allt efter kl 8. MEN, när jag bäddade ner mig i soffan och kollade på film (Natt på museet 2) så var jag nöjd. Trots att jag somnade till filmen.

Onsdag förmiddagar hjälper jag till i lillkillens klass i lite över 1 timme, så då försvinner också ledig tid, men jag har i alla fall tid att gå till gymet en snabbis efteråt, vilket jag gjorde idag. Har börjat styrketräna och jag har glömt hur kul det är! Särskilt med MGMTs skiva spelandes i ipoden. Pepp.

Så när det är onsdageftermiddag har jag två chilla dagar framför mig jämfört med resten. Dessutom är det Sushikväll på onsdagar! Woho. Som ni förstår blir det lite svårt för mig att hinna träffa vänner på måndagar eller tisdagar. Så desto mer ser man fram emot onsdagar.

Ikväll blir det dock en budgetvariant på sushin, kaffe på university cafe. Ont om pengar har vi gott om.

P.S. Planerna för helgen kan vara en sista Tahoe resa!!



' change

Blogg under förändring!


' Sunshine

Vädert har varit hur bra som helst i helgen. I söndags var det nog närmre 30 grader, helt underbart!

I lördags kom vi alltså hem från campingen, som faktiskt var bättre än förväntat. Det var min värdfamilj plus deras kusiner, så jag hade ett par tjejer i min ålder där. Så vi grillade god mat, satt och pratade vi elden och gick långa promenader. Mysigt och helt okej faktiskt.

När vi kom hem tog jag en lååång och välförtjänt dusch, hatar att vara smutsig och lukta camping. (Träd och brasrök)
Sedan tog jag alltså tåget hem till Linda och Elin där vi gick på picknick sedan var det förfest hos Jon med utång på Swingindoors i San Mateo. Kvällen avslutades i Jons jaccuzzi med öl och ost haha.

Söndagen var alltså hur varm som helst. Elin var iväg på annat håll, och Linda jobbade fram till 1. Men jag klagade inte att ligga och sova länge och sedan bara dra mig mellan Linda slet haha. När hon var klar åkte vi till Jamba Juice och köpte med oss smoothies, sedan mötte vi upp Frida i Stanford park. Låg och solade några timmar, sedan åt vi yoghurtglass på ett nyss ställe, mums!

På kvällen kollade jag och Linda på Last Song på bio, en ny film med Miley Cyrus och hennes pojkvän. Mycket bra! Har den kommit till Sverige? Jag och Linda hade hört att den var sorlig, så vi var beredda på det och båda sa att ingen av oss är sådanna som gråter till filmer. Mm visst, där satt båda vi och grät som barn. Och ni som känner mig hemma vet att jag inte är en gråtare till filmer!

Idag är det måndag, och jag vaknade med en bra känsla! Ingen måndagsångest. Kan vara för att barnen är tillbaka i skolan och vädert är bättre. MEN. När jag körde till min klass imorse så ringde jag Elin när jag körde, vilket är olagligt här, så jag blev stoppad av polisen. AH, 100 dollar i böter... Kul. Men nu har jag lärt mig min läxa, kommer aldrig svara i telefon när jag kör bil så ni vet. (Btw så var det jag som ringde upp Elin idag...)





(haha)






' I'm a surviver

Jag överlevde!

Är hemma efter tre dagar, två nätter, uppe i Santa cruz Mountain, Mount Madonna närmare sagt.
Mer info kommer, nu är det dags att duscha bort all smuts och brasrök sedan blir det promenad i solen till tåget med en icecoffee från Starbucks i handen. Tåget tar mig till Linda och Elin och det blir vin och skitsnack innan vi beger oss till San Francisco för att dansa bort natten.

Puss och kram


' time for springbreak

Så då är det springbreak veckan... Inte för mig tyvärr då, utan för barnen. Så det blir ännu mer jobb för mig!

Hade några jättemysiga dagar förra veckan, och veckan innan det. Linda var ledig och hennes värdfamilj var borta, så en kväll körde hon och jag middag och vin (orange chicken och ris), och en kväll var det middag med Linda, Elin, Klara och jag. Meg kom också förbi en stund. Så gott! Kyckling med bacon, jättegod sallad, och ost och kex! Wonderful.

Denna veckan blir det inga goda hemmalagade middagar, men det blir sushi ikväll! Jag och Elin kör vår sushikväll, tyvärr jobbar nog Linda ikväll.

Ja, så det är en massa jobb denna veckan. Måndag var det jobb mellan 8-7, igår var det mellan 8-6, och idag 8-8. Rent för mycket, men jag har svårt att säga till.

Och imorgon sätts verkligen mitt tålamod på prov... Tänk på några saker som jag verkligen ogillar.

Ja, var campa med på er lista? Troligtvis, eftersom jag hatar det! Eller kanske inte när man är med rätt folk, jag diggar absolut festivallivet, men att sova ute i en skog och gå på promenad och så, hm, kanske mysigt för en dag men that's it. Jag gillar sköna sängar, badkar och min laptop.

Så, familjen ska åka och campa torsdag-lördag och de vill att jag ska följa med. De kan ju inte tvinga mig, men det känns ju faktiskt som att man får anstränga sig lite för att vara en del med familjen. Jag vet att de uppskattar det mycket så.

Så en lååång arbetsvecka och sedan camping. Blä. Lördag och söndag ska utnyttjas till fullo kan jag lova.


' Hello, Hello baby..

Jaha, så har det gått tre veckor sedan jag kom tillbaka från min resa med familjen. Tre veckor! Vad hände? Det är nästan skrämmande.

Jag kan ju faktiskt säga att dessa tre veckorna har varit sjukt turbulenta. Mitt humör har verkligen gått upp och ned, mestandels nedåt faktiskt. Och djupt ner, det kan jag lova.
Jag visste att det skulle vara jobbigt efter att dem hade åkt och jag trodde att jag hade förberett mig mentalt. Men det var så mycket känslor som jag kände efteråt som jag inte trodde jag skulle känna.
Så det har varit en liten kris som jag har varit inne i under dessa tre veckorna. Försökt att hålla humöret uppe när man egentligen inte vill, kännt mig så sjukt ensam, till och med när jag har varit omringad av människor.

MEN. Trots detta har jag haft tre underbara helgen!
Första helgen bloggade jag lite om. Jag var tvugnen att jobba lördagmorgon, så fredagen spenderades hemma hos Linda med Elin och Luftslottet som sprängdes. Älskar att se svensk film här.

Lördagen jobbade jag som sagt på morgonen, sen på eftermiddagen körde jag hem till Elin och Linda. Linda var ensam hemma så det var grillning och förfest där, sedan åkte vi in till stan och hade en mycket trevlig utgång på eastsidewest.

Söndagen så åkte vi till carmel och solade hela dagen och åt god middag. Perfekt bakisdag.

Helgen efter det (alltså förra helgen) så åkte vi tillbaka till ett ställe som vi håller mycket kärt - Pismo Beach! Denna gången var det dock med utökad styrka - Frida, Sara och Elins kompis Klara som är på besök från Sverige. (Som jag förresten hade velat gömma i mitt rum resten av året för att hon är totalt underbar)

Denna gången hängde vi med världens skönaste killgäng som jag Elin och Linda träffade när vi var där sist. Det var fina nattklubbar, egna bord, gratis dricka, strandmys, motorcykeltur, efterfester, jaccuzzis, förfester, drinkar på Ricks, styling i hårsalong och en massa massa dans med tjejerna!
Gud vad jag är glad att jag har träffat tjejerna jag har gjort här, ni är verkligen allt!

Denna helgen som kom killarna från Pismo upp för att träffa oss. De kom på lördagen, så på fredagen blev det girls night out för mig, klara, Elin och Linda. Var på stammisstället - eastside west. Älska! Mycket dans! Dfärefter blev det efterfest i sin benämning. Oj oj oj..

Lördagen var close to perfection! Först brunch på Stacks, alltid lika gott. Sedan var vi bara hemma hos Elin och tog det lugnt och laddade. Vi fixade oss, lyssnade på bra musik och sedan åkte vi in till stan för att möta upp pojkarna. Där kom vi laddade på 10 kronors vin och vars en subway macka, klass! Haha!

Förfestade på hotellet, och då kom resten av tjejgänget (Frida och Sara m.f) för att joina partyt!

Begav oss till en ny klubb (wow, right?). Heter Herlot och ligger också inne i sf såklart. Riktigt skönt ställe. Även denna gången stod det ett bord med soffor och en bartender som väntade på att blanda våra drinkar till oss. Underbart. Så skönt att kunna lägga sina väskor och jackor och inte behöva bry sig. Blir man törstig eller trött så går man och sätter sig vi bordet istället för att stå och trängas i baren.

Efter mycket VIP och champagne så var det hem och crashlanda i Lindas säng.

Söndagen var också helt perfekt, förutom spöregnet som höll i hela dagen. Mötte upp killarna på en grill inne i centrala SF och käkade brunch och drack irish coffee. Därefter åkte vi till San Mateo där vi kollade bio, date night, som jag faktiskt får säga var rolig. Älskar Steve Carell!

Jag och tjejerna åt middag på Cheesecake factory som också alltid är gott, medan killarna körde tillbaka till Pismo. Tråkigt, men det kommer inte ta allt för länge innan vi ses igen.

(Bilder kommer)


' Part 3 - Las Vegas

Viva Las Vegas!

På lördageftermiddag kom vi fram till Vegas och det är ju helt otroligt att se den staden. Jag har ju redan varit där en gång, det var med min värdfamilj i början av mitt år.
Denna gången bodde vi på MGM Grand Hotel vilket är det största hotellet i Las Vegas, och alltså ett av de största i världen. Över 5000 hotellrum. Inte konstigt att jag gick vilse och glömde bort mitt rumsnummer, fick ringa till receptionen och säga: Ehm, I forgot my roomnumber. Haha!
Vi gick runt och kollade hotellet, kasinot och den delen av hotellet som kanske är mest känt, lejonburen. Inne på kasinot så finns där en stor inglasad bur (stor med vattenfall och så) med lejon i. Händer bara i Vegas.

På kvällen åt vi middag på en av de 20 restaurangerna på hotellet, det var mums! På kvällen var vi rätt trötta så jag och mamma satte oss och tog en drink och pratade lite, medan henke och pappa gick upp på rummet eftersom henke fortfarande är plutt!

Söndagen var det dags för shopping! I hotell lobyn på vägen ut stötte man på allt möjligt. Aspackade människor som vandrade hem klockan 9 på morgonen, folk som flörtade (som också var aspackade), och en och annan callgirl på väg hem.
Vi gick längs the strip och kollade in lite affärer, shoppingen är galet bra. Alla hotell har egna shoppingcentrum som är gigantiska, plus att det finns ett par fristående shoppingcentrum också. Så för min del blev det en klänning och en väska på Urban Outfitters, kollade lite smink på Sephora, american apparel osv.  Efter en lång dag var det tillbaka på hotellrummet för att fixa oss, vi hade köpt biljetter till en magishow. Magikern har varit med på america got talent och han var riktigt rolig och duktig. Han hade en sidekick som var minst lika rolig som han själv också.
I biljettpriset ingick buffé så efteråt åt vi god buffé på hotellet som showen var på, vilket var hotell flamingo. Gissa vilka djur de hade gående? Flamingos!

Maten var okej, och efteråt gick vi till ett shoppingmall för att hitta Thomas Sabo till mamma. Men de hade stängt när vi kom fram, vilket var synd. Sedan var det en låång promenad hem, men vi fick se hela the strip i alla fall.
Bums till sängs när vi väl var hemma.

Måndagen hade vi stora äventyr på gång!
Först jag gick och lillebror ner till det enorma poolområdet och låg och solade och badade. Mamma och Pappa gick och kollade lite i affärer och sedan kom de ner också. Så varmt och så nice!

På eftermiddagen kom en limousine och hämtade oss (andra limousinresan på denna resan) vid hotellet. Den skjutsade oss till en helikopterplatta där en helikopter stod och väntade på oss. Vi flög över Hoover dam, Gran Canyon och Lake Las Vegas. Så vackert! Helt otrolig känsla att flyga helikopter där, men kommer in på ställen där inte många andra har varit, går inte att ta sig dit med varken flygplan eller bil.
På vägen tillbaka flög vi över the strip och i mellan alla höghus. Helt otroligt! Sjukt häftigt. Därefter körde limon oss tillbaka.
Helikopter var helt klart häftigt att åka, trots att det var lite läskigt och skakigt i starten haha. Men det gick ju bra.

På kvällen åt vi buffé på vårt hotell som var så god! Spelade lite uno också, traditionen. Perfekt dag helt enkelt.

Tisdagen var vår sista dag och jag kände att jag hade lite mer shopping att uträtta, och vi var tvugna att köpa present till Mamma. Så jag och Pappa begav oss ut på shoppingrunda. Och äntligen, äntligen fick jag köpt min älskade Burberry bikini. Ni som känner mig väl har vetat hur länge jag har velat ha den. Så där gick jag in i en stor burberry butik och var enda kunden. Sjukt bra service haha. Så kom jag ut med en liten fin påse stängd med ett svart sidensnöre. Lycka!!

Gick sedan till victoria secret och fick med mig ett nytt underklädeset. Sedan kom vi till Thomas Sabo, köpte ett sjukt fint halsband till Mamma och jag fick med mig en berlock till mitt armand som är i form av den kända "Welcome to Vegas" skylten. Merci!

Vi kom tillbaka till hotellet och låg vid poolen, jag invigde min nya bikini och drack slushi burberry drink. Gott!

Sedan var det dags för det värsta på resan, säga hejdå igen. Vi åkte till flygplatsen och sa hejdå. Snabbt och smärtfritt. Nej, inte smärtfritt kanske... Ush! Men man vet ju att man har klarat 8 månader, och nu är det bara 3,5 kvar så det är nog inga problem, trots att det är tungt.

MEN, min resa tog inte slut där... Sitter sjukt deppig och väntar i gaten, när en killa börjar prata med mig. Han var snäll och tröstade lite. Vi hamnade bredvid varandra på flyget och han bjöd på massa drinkar, och hade med sig laptop så vi kollade film. Haha, var som en liten minidejt. Visade sig att han var hjärtkirurg på ett sjukehus inne i san francisco. Hejsan fler burberry bikinis! Haha.

Mina änglar Linda och Elin kom och hämta mig på flygplatsen och som tack fick de vars ett rosa Las Vegas shotglas. De ska vi ha kul med!










' Part 2 - LA

På tisdagsmorgonen var det alltså dags att bege sig till LA. Vi hyrde bil, eftersom vi ville köra längst den världskända motorvägen Highway 1. Och gud vad vackert det var! Det är som i en film. Och många filmer är faktiskt inspelade där. Som tillexempel i Bond när de kör snygga bilar längst bergsidor och havet är precis nedanför, och vågarna slår emot berget? Det var där vi körde. Helt otroligt fint!

Vi stannade och sov över en natt ungfär halvvägs, ett ställe som heter Morro Bay. Ligger nära Pismo Beach där jag var med tjejerna för inte så längesedan. Jättemysigt litet hotell som låg precis vid vattnet. Vi åt god middag och njöt av vädert och utsikten.

På onsdagen var vi uppe tidigt för att köra ner till LA. Stannade en snabbis i Santa Barbara. Varmt och fint.

Därefter körde vi förbi massa stränden, bl a Malibu. Vi stannade i Santa Monica och gick på piren (där en disneyfilm höll på att spelas in) och så åt vi lunch. Mycket folk och verkligen jättefint. Stränderna är helt galna, och husen i malibu kan man dö för.

På eftermiddagen kom vi fram till vårt hotell som låg i Redondo Beach, precis vid vattnet. Det var en yachtclub, så det var jättemysigt inrett med massa blått och vita ränder. Verkligen lugnande.

På kvällen gick vi och åt på Cheesecake factory igen, det är så gott! Låg precis vid vattnet också, så det var jättemysigt. Spelade Uno på kvällen haha.

Torsdagen begav vi oss in till Hollywood, Berverly Hills och en snabb runda genom downtown LA. Vi såg tyvärr inga kändisar... Men spindelmannen vandrade omkring! Vi gick på walk of fame, rodeo drive och körde förbi några kändisar hus. Helt sjuk miljö att bo i! Beverly hills är totall lyx.
Körde även till venice beach som man känner igen från många serier och liknande, och där var intressant folk!

På kvällen var vi trötta så det blev middag på hotellets restaurang som var mindre bra. Men så är det ibland.

Fredagen åt vi frikost på Ruby's (som var vårt stammisfrukostställe där nere). Det är en diner som är inredd i 50-tals stil, jukebox, alla servitriser hade matchande outfits och så vidare. Gott och mysigt!
Därefter lånade vi cyklar från hotellet och cyklade ner till stranden. Eller Mamma stannde vid poolen, men vi andra stack till stranden. Varmt, vackert och underbart!
Kvällen åt vi på en god seafoodrestaurang, sedan spelade vi lite Uno, och vilade upp oss för Vegas!












RSS 2.0