Att förbereda inför resan

Så mycket jag vill hinna med innan jag åker, och gud så lite tid!
Idag har jag kört till Helsingborg för att lämna böcker etc, sen har jag fixat lite inför min och Nicoles avskedsfest imorgon! Det ska bli så kul! Så nu sitter jag och fixar lite musik, och om en halvtimme ska vi ses i lokalen för att förbereda.

Ikväll ska jag Alex och Natha åka in till triangeln och göra en build a bear som jag kan krama när jag saknar dem! Och resten av mina älskade vänner in Sweden såklart !
<3

Att vara känslomässigt ostabil

Hej!

Guuud, vad galet det är nu! Bara några dagar kvar. Och jag har tusen grejor att göra! Packa till exempel. Och planera en avskedsfest och en avskedsmiddag. Kaos!

Så jag skriver när allt har lugnat sig lite.

Visum & Körkort

Det är så skönt att ha allt pappersarbete avklarat! Idag fixade jag det sista- internationellt körkort. Jag fick även hem mitt visum idag så det känns riktigt bra. Nu är det bara biljetterna som ska skrivas ut sen är allt klart för avfärd. Angående pappersarbetet alltså.. !
Jag köpte ett superfint passfodral på Cultural Care när jag var i Stockholm. Kan man göra annat än älska att CC är rosa?


                   
Mitt visum!                                            Passfodral

Ska upp och jobba om 6 timmar, så dags att sova!


Storstädning & Presenter

Hej!
Gud vad tiden gpr snabbt, någon som förstår att det är tio dagar kvar? Inte jag i alla fall.
Jag har i alla fall börjat packa så smått. Jag har rensat bland alla mina kläder, vilket tog en väääldigt lång tid. Jag har nog slängt mer än halva garderoben- jag kan ju inte ta med mig särskilt mycket till USA och det är inte lönt att det hänger massa kläder och skräpar hemma i Sverige. Kul om jag kommer hem efter två veckor- haha! Får springa till rädda barnen och få mina kläder tillbaka! Nejdå, jag tror inte att det är några problem. Och det är faktiskt skönt att kunna slänga massa kläder, jag har så mycket skräp som jag ändå aldrig använder.

Igår var jag även i stan för att fixa lite saker. Jag köpte en barnvänlig pyamas, haha. Köpte även en superfin liten resväska som jag ska ha som hanbdbagage, och så blev det lite presenter till familjen i USA. Karlsson on the roof, klockren översättning. Jag köpte Pippi Långstrump och Karlsson på taket på engelska, en bok om Sverige på engelska och lite svenska spel. Tror att det blir bra ! Ska nog köpa en osthyvel med en älg på också..? ^^
Efter stan var det en mysig middag hemma hos Mats, vår familjevän. Alltid trevligt! Känns så skumt att säga hejdå, men man känner sig rätt poppis när hela släkten ringer för att bjuda på middag!


                             
Presenterna                                     Min resväska                    Hejdå gamla kläder

Stockholm & Möte!

Hej!
Sitter just nu på tåget från Stockholm till Malmö, med laptopen i knäet. (Se bild). Har som tidigare nämnt varit på ambassaden i Stockholm idag för att fixa visum. Klockan 8 hade jag tid så halv 8 stod jag utanför grindarna. Starkt! Var lite nervös över att någonting inte skulle stämma eller att något saknades, men det gick bra och ett par timmar senare har jag ett godkänt visum som kommer landa i brevlådan den närmsta veckan. Puh, det var en lättnad faktiskt. Nu är det sista fixat, så nu är det bara att vänta på avresan!
Efter ambassaden så var det dags för informationsmöte på Cultural Care. Vi fick träffa andra Au Pairer to be, och före detta Au pairer. Det var kul och givande, man blev riktigt taggad på att åka! Kan inte förstå att det bara är två veckor kvar.
Efter mötet gick jag och mamma (som är så snäll som höll mig sällskap) en runda på stan, och vi åt även en mysig lunch. Och det har ju varit underbart väder! En mycket bra dag helt enkelt!

Förresten så har inbjudningar till min och Nicoles avskedsfest gått ut på Face, så kolla och lämna besked!



Papper & Tåg

Guuud, så mycket pappersarbete det är att fixa för att skaffa visum. Men det kommer att vara värt det! Tur att de är snälla på cultural cares kontor, nu blir det tredje gånger jag ringer dit för att fråga om hjälp, haha!
Ikväll bär det av till huvudstaden !

Om visumpapper

Hej!
Sitter och håller på med visumhandlingarna... Imorgon bär det av till Stockholm för att vara på den amerikanska ambassaden o8,oo på fredag! Är lite nervöst faktiskt, man vill ju att allting ska gå bra,
Efter mötet på ambassaden är det ett möte hos Cultural Care där man får träffa andra Au  Pairer som åker ungefär samtidigt som en själv. Det ska bli riktigt kul!


                                                                
                         Papper och visumfoto                               Titta så fina resväsklappar jag fick!

Nytt utseende!

Hej!
Som jag har kämpat i x-antal timmar nu för att få ett nytt utseende på bloggen. Men skam den som ger sig! Hoppas ni gillar det, för nu lovar jag att jag kommer att skriva mycket! Lovar.

Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen, jag skriver mer imorgon om hur det har gått de senaste veckorna.


Att vara effektivt stressad

Heej!
Inte skrivit på en och en halv månad...Det måste vara rekord! Så sinnessjukt kasst. Men jag har mina anledningar. Jag har haft en underbar vecka i Barcelona, en underbar bal, en underbar studentvecka, en UNDERBAR student och en underbar resa till Magaluf. Så jag är kanske förlåten?

Det har hänt en hel del sedan sist. Tiden rusar förbi så otroligt snabbt. Idag är det 26 dagar. Helt sjukt.
Men idag har jag varit effektiv. Jag har varit på sjukvården för att få mitt hälsointyg och därefter bar det av till fotografen för att få mitt visumfoto. Så den största delen av denna dagen har varit riktad till mitt Au-pair liv.

Ha det!

RSS 2.0