' Wake me up

Pinsamt! Idag försov jag mig med en timme. Jag var uppe halva natten och funderade på mammas födelsedagspresent, så när klockan ringde 6,30 måste jag stängt av den. Så 7,45 vaknar jag utan att jag hör alarmet plus att det är ljust ute. Den paniken är HEMSK. Springer in och drar upp barnen, fixar toast med sylt som de får äta i bilen och vi kom i tid! Woho. Problemet är att båda mina värdföräldrar var hemma, men ingen hade väckt mig eller barnen...
Mamman var borta när jag kom hem igen och pappan sov, så han hade inte märkt något alls. Tur!

Jobbigt att försova sig, det förstör hela dagen. Hade planerat att gå till gymet men det fanns ingen tid eftersom jag inte hann göra vad jag skulle på morgonen, som att slänga in tvätt i tvättmaskinen, tömma disken etc. Så ingen träning idag tyvärr.
Annars har jag inte gjort så mycket under mina lediga timmar idag. Städat badrummet, skypat med Mamma och kollat ett avsnitt av the vampire diaries.

Ikväll ska jag äntligen träffa Linda och Elin, de var tvugna att jobba länge igår båda två så det blev bara jag, Frida och Sara. Men det var jag supernöjd med det också!


' just dance

P.S
Bilden är från en dansuppvisning, inget snusk och inga konstigheter.


' livin' in the usa

Detta kan 7 månader i USA göra.





Puss och kram från en hungrig Tess


' Girl, put your make up on

Förresten, vill ni veta vart alla mina pengar går just nu så är det på smink, nagellack, hudvård och lukta gott. Skönhet helt enkelt. Har blivit helt beroende av läppstift och nagellack speciellt.
Love Love Love!




' Coco Chanel

Onsdag idag då... En helt vanlig dag på jobbet. Sitter vid isrinken. Måndag och tisdag har rullat på som vanligt också. Varit på gymet alla tre dagar, tagit det lugnt dock på grund av att jag har så ont i halsen. Så promenad på 45 min tre dagar i streck. Helt okej ändå får man väl säga.
Igår var det en regnig tisdag så när jag hade slutat blev det en kopp te och filmen Coco Chanel. Riktigt bra! Rekomenderar den starkt. Bra story, stark personlighet och underbara kläder. Snacka om inspirerande film!

Är verkligen mottaglig för saker nu, är så himla motiverad till mycket just nu. Idékoll och plugg för det mesta! Och party såklart.

Idag är det jobb till 19,30 sen fika med Elin, Linda, Sara och Frida i Palo Alto. Sjukt mycket svenskar här, och jag träffar bara nya underbara människor hela tiden!




' put your high heels on

Ännu en trevlig helg!
Lördagen var åt jag, Linda och Elin brunch innan jag och Elin begav oss till stan för att leta hotell för natten. Vi hittade det ultimata, centralt, billigt och stora sängar haha!
Senare kom Sara och Andrea, och därefter mötte två andra tjejer också upp oss. Elsa och en tysk tjej. Trevligt. Vi skulle egentligen till ruby skye, men det blev ändrade planer pga dåligt limm. Haha, tog taxi till ett annat ställe nere i the marina och hade supertrevligt verkligen. Tack girls!

Söndagen spenderades inne ett regnigt San Francisco med brunch, cheesecake och massa skvaller. Hann springa in på H&M och köpa en skjorta också.

På eftermiddagen var det filmkväll i regnet med Elin och Linda. Vi såg the Stepfather med Lonely boy från Gossip Girl. Mums! Filmer var annars sådär lagom bra.
Middagen bestod av burritos och en massa skratt. Gud, jag och Elin övertrötta leder till mycket skratt och dåliga skämt!




' Bloody Monday

Hej!
Idag är det måndag och jag är supertrött! Men det börjar sakta men säkert att gå över. Igår regnade det hela dagen, men idag skiner solen så det är ju skönt.
Sitter just nu vid isrinken och kollar på utbildningar, jag har hittat många spännande och äntligen börjar jag känna mig lite sugen på att börja plugga igen. Men det är mycket som är förvirrande fortfarande, så jag får surfa runt lite till.
Snart kommer lösenordet tillbaka igen. Tycker verkligen att det är tråkigt, men så är det. Jag vill verkligen att ni som vill läsa ska fortsätta, så mejla eller facebooka eller fråga mina föräldrar, ni som känner dem!

Åter till Lund och Uppsala universitet...


' If you fall for me, I'm not easy to please

Denna låten dansar jag till ikväll!




' caught in a bad romance

Idag är det lördagförmiddag och jag är hemma hos Elin! Igår jobbade jag tills 9,30 sedan to jag tåget till Elin och Linda. Vi träffade några killkompisar och bara drack öl och pratade. Jag blev föraren för kvällen så det var första gången jag körde växelspak på 7 månader! Gick bättre än förväntat!
Nu blir det Stacks och ikväll är det klubb i city som gäller!


' Pismo Beach

I lördags hämtade alltså Meg, hennes kille, Linda och Elin mig för att åka ner till pismo beach, som ligger ungefär halvägs ner till LA härifrån. Resan ner gick snabbt, det tog ungefär 3 timmar och vi lyssnade på bra musik och var väldigt taggade. När vi kom fram släppte vi av hennes kille för att han skulle repa med bandet, och vi begav oss till stranden. Det var så vackert där! Och varmt! Klockan var runt 4 så det var för sent att sola och bada, så Meg ringde sin killkompis Taylor, och han kom och mötte upp oss. Vi satte oss på en uteservering i solen och han bjöd på en välkomnsdrink. Därefter åkte vi till ett jättefint hotell med uteservering mot havet, och där satte vi oss och tog en stor god drink och bara njöt av solnedgången.
När vi var klara där så åkte vi till vårt motell och checkade in och fräshade upp oss lite. Sen gick vi hem till Taylor och träffade hans rumskamrater, och sedan gick vi allihopa vidare för att äta på restaurang.
Efter restaurangen så drog vi till baren där Taylor jobbar, som är samma bar som Megs kille spelade på. Så vi lyssnade på deras band och dansade och hade kul. Tog jellyshots, vilket nog är det äckligaste jag någonsin smakat. Blä.

Efter ett tag bestämde vi oss att dra vidare, men Meg stannde med sin kille. Jag, Linda, Elin och Taylor hamnade på en annan bar med livemusik och efter att jag hade druckit 5 glas vatten var jag uppe på dansgolvet och hade riktigt kul igen. Bra musik, duktig sångare.. haha!

Därefter åkte vi tillbaka till den första baren, hängde där lite, sen mötte vi upp vår kära Cameron från vår Lake Tahoe resa över nyår. Så himla kul att se honom igen! Så då blev det efterfest i jacuzzi och sedan på vårt hotellrum med sura grannar, en förvirrad Meg och en Tess som inte kunde sluta skratta.

Dagen efter (eller tre timmar senare) väcks jag och Elin av att Linda hoppar i sängen och vill till stranden. Så av till stranden bär det. Först äter vi brunch på strandbaren och amerikanarna dricker bloody marys (USH säger jag). Vatten för mig tack. Så vi svenska sticker ner till stranden och pressar! Man ska ju få så mycket sol som möjligt haha. När vi var klara på stranden så var det afterbeach deluxe uppe i strandbaren. Underbart folk, massa paraplydrinkar och coronas bjöds det på! Lycka på hög nivå. Hög musik, god drink och känna huden bränna under en sommarklänning.
Kan det bli bättre?


Utanför baren !


Stranden


Min middag


Solnedgången








' If you want more love, why don't you say so?

Torsdag redan, vad hände med veckan? Tiden går så snabbt, jag fattar inte vad som händer.
Precis som förra veckan har denna veckan varit en annorlunda arbetsvecka. Förra veckan var ju mitt ena värdbarn sjuk hela veckan. Denna veckan är barnen lediga från skolan vilket innebär längre arbetsdagar för mig, men sovmorgon! Jag är så lycklig. Enda sedan jag började jobba här i augusti har jag gått upp mellan 6.oo-6,3o varje dag måndag-fredag. Så nu när barnen är lediga börjar jag inte jobba runt 10, vilket är så skönt! Nackdelen med att barnen är hemma är att det inte blir lika mycket tid till gymet, jag orkar inte gå upp innan jag börjar jobba och på kvällarna så träffar jag hellre vänner. Det gör dock inte så mycket, det passar perfekt att jag inte kan gymma så mycket denna veckan eftersom jag vrickade foten på gymet förra veckan plus att jag känner mig lite halvsjuk denna veckan. Så det är en perfekt vilovecka.
Men ikväll ska det nog faktiskt bli en runda till gymet.

Annars har veckan varit toppen! Vi har haft riktigt sommarväder här, runt 20 grader och sol. Helt underbart är det. Med barnen har jag hittat på en massa roliga saker, vi har varit och spelat minigolf, tagit tåget (de tycker det är jättekul), druckit varm choklad i Menlo Park, ätit frozen yoghurt, varit i en bokhandel och köpt nya böcker! Duktigt va?
Även på fritiden har jag gjort en massa kul. I måndags hade Linda grillfest hemma hos sig eftersom hennes värdföräldrar är borta. Så vi grillade en massa god mat, drack öl, dansade och träffade lite nytt folk. I tisdags var jag sjukt trött efter 4 dagars festande så det blev att stanna hemma och sova. Kollade på Draculas Guest, min läxa till klassen på fredag. Lätt tråkigaste filmer någonsin. Helt sjukt.

Igår var det sushikväll med Elin och Linda, mysigt och gott som vanligt. Efteråt drack vi varm choklad på University Café och skrattade åt våra flippfilmer. Som vanligt på våra fikor så gjorde vi planer för helger och för framtiden!

Just nu sitter jag vid isrinken och äter left over sushi från igår och kollar Heroes. Är beroende! Har kollat två säsonger på tre veckor... Ja, jag sitter mycket vid isrinken.

I helgen ska älskade San Francisco hyllas! Har svikit staden två veckor i rad nu.

Och förresten, är det inte lite sjukt att jag en helg åker pulka och drunknar i snö för att helgen därpå ligga på stranden? Älskar Cali!


' one, two, three

Okej, nu tar jag bort mitt lösenord i ett par dagar för er som läser bloggen men som inte har mig på msn eller facebook... Som släktingar och liknande. Så ni som vill ha lösen till bloggen, kommentera på detta inlägget eller skriv ett mejl. För på måndag så kommer lösenordet tillbaka igen!


' work, baby, work

Just nu jobbar jag, så jag hinner inte blogga särskilt mycket, men ett inlägg om helgen kommer snart. Det var heelt underbart by the way. Okej, hörs senare.


' your love is my drug

Okej, om ni har lyckats komma in och läsa detta så antar jag att ni har fattat att jag har skaffat lösenord på min blogg! Jag har gjort det av en del olika anledningar, men ett par stycken är att cultural care börjar snoka i au pairers bloggar och att jag känner inte för att massa okända människor ska läsa om vad jag hittar på här borta. Denna bloggen är ju till för att mina nära och kära ska se vad jag gör här borta!



' driving down the 101

Igår blev kul! Mina värdföräldrar kom hem nästan direkt efter inlägget, så jag begav mig ut. Det var härligt att bara komma ut och ta en drink.

Just nu är jag helt färdigfixad och har väskan packad. Om 10 minuter kommer Linda, Elin, Meg och Megs "kille" för att hämta mig och köra ner till SHELL BEACH! Fyfan vad kul det ska bli. Megs kille spelar i ett band som ska spela på en klubb. Övernatta på hotell en natt. Och när vi inte lyssnar eller hänger med bandet, då ligger vi på stranden!


' a red bull vodka in my hand

Ush, det är tråkigt att jobba fredagkväll! Just nu är klockan 21,30 och jag har precis lagt barnen. Mina värdföräldrar är ute på dejt idag eftersom det är valentines-helgen. Segt att jobba, men jag och barnen har gjort roliga saker. Först åkte vi och bowla, sen åt vi middag och senare spelade vi monopol! Synd att jag inte hade med mig kameran, för barnen var så söta när discoljusen kom på i bowlinghallen haha!
Mina värdföräldrar sa inte när de skulle komma hem, så jag sitter bara och väntar. Om det kommer hem snart så blir det en drink med Elin, Linda och några amerikanska kompisar på en bar här i närheten, annars blir det bara sängen!






' answer

Hej jag har en fråga!
Har du ett fast schema eller "rörligt"?.. Tog du reda på innan du valde familj hur dett schema skulle se ut?
Kan du berätta lite. Några tips på vad man BÖR fråga när man pratar med sin blivande host family? Tack på förhand.

Jag har fått en fråga, och jag har ingen mejl att svara till så jag svarar här!

Mitt schema är väl fast... Det ser ungefär likadant ut varje vecka. Det som är nackdelen är att jag inte får ett schema, anledningen till att jag vet när jag börjar/slutar är för att varje vecka ser likadan ut... Jag vet att vi kommer hem från t ex isrinken vid 7, så då slutar jag. Ibland är min värdpappa iväg på ärenden, så antingen säger han det på morgonen eller får jag veta vid 7 te x att jag måste jobba två timmar till.
Det är något som man måste vara beredd på när man jobbar som au pair, schemat kan ändras när som helst, och du kan inte göra något åt det. Du kanske har bestämt att gymma och sen käka lunch med kompisar när barnen är i skolan, men sen på morgonen mår barnet kanske inte bra, och då är det bara att stanna hemma. Sånt händer hela tiden, både för mig och mina kompisar.
Det som jag älskar med mitt schema är att jag är helt ledig på helgerna. Jag jobbar i princip 45 timmar varje vecka, så det finns inte tid för mig att jobba på helgen. Det är klart att jag jobbar ibland när mina föräldrar ska gå på dejt, men det här hänt 2 gr på 6 månader.
Jag är med Cultural Care och när vi har blivit matchad med en familj (eller tackat ja, minns inte) så får vi ett schema som föräldrarna har gjort. Och för mig stämmer det med hur jag jobbar.

Jag tycker definitivt du ska fråga familjen hur du kommer att jobba, det är något av det viktigaste! Inte kul att behöva jobba fredag och lördagkväll tre av fyra helger i månaden.

En annan sak som jag tycker är viktig att fråga är enkla saker som, hur kommer det fungera med mobiltelefon? Bil? Bensin? Men fråga det på att bra sätt så att man inte låter girig eller för rak på sak. Viktigt att fråga massa saker om familjen och barnen också.
Fråga även om hur du kommer att bo. Om ditt rum, toalett?
Jag tycker det är viktigt att fråga saker som är viktiga för dig, så att du kan bygga upp en snarlik bild av hur det kommer bli och sedan fatta ditt beslut. Jag hade även frågat om curfew, alltså om du har någon tid du ska vara hemma. Jag måste vara hemma kl 11 om jag jobbar dagen efter, och detta visste jag inte innan. Det hade inte ändrat mitt beslut, men eftersom jag inte frågade hade det kunnat vara 11 på helgerna.

Hoppas du fick bra svar, hör av dig om du vill veta mer!


' this pain is just too real

Detta är en vecka när jag saknar alla er där hemma jättemycket. Förra veckan gick bra, men veckan innan min födelsedag var väldigt jobbig. 
Anledningen till att jag saknar alla just nu tror jag beror på att mina föräldrar kommer snart. Bara en månad kvar! Jag tänker på det hela tiden känns det som, och därför blir det att jag saknar dem. Men jag ska försöka att släppa det och bara ha kul, det har jag ju lyckats bra med hittills! Innan min födelsedag gick det ett par månader utan att jag hade direkt hemlängtan en enda gång. Jag vet inte om det är att man är van eller att man trycker undan känslorna för att de är för starka... Inte vet jag, men en sak jag vet är att när mina föräldrar kommer så har jag varit borta från dem i nästan 8 månader, och när de åker hem har jag ungefär 4 kvar. Så jag har gjort det svåraste! Stolt över mig själv.

Samtidigt är det jobbigt att tänka på att man ska hem. Jag älskar så himla mycket här, då är älskade San Francisco, klimatet, vännerna och alla roliga människor man har träffat inkluderat. Det kommer kännas så konstigt att inte sova hemma hos Linda eller Elin på helgerna, ingen brunch på Stacks och prata om allt skvaller, ingen shopping i en storstad... AH, jag älskar att se San Francisco lysa på nätterna, älskar pulsen, älskar folket. Gud vad jobbigt. Just nu känns Sverige för litet, för tråkigt. Men som sagt - 6 månader kvar att njuuuta av allt detta!


' Monday, Tuesday...

Ja, dessa två senaste dagarna har varit sega, men samtidigt sköna. Var som sagt lite trött i måndagsmorse och då berättar min värdpappa att mitt värdbarn är sjuk så ingen skola och ingen isrink. Det som är lite jobbigt är att min värdpappa är hemma, så det blev något mitt emellan jobb och ledig. Jag gjorde ingenting för hon ville bara att sin pappa ska hjälpa henne, men jag kunde ändå inte lämna huset för min värdpappa hade lite ärenden... Men det var en bra ursäkt för mig att bara ligga i soffan och kolla film hela dagen eftersom tjejen bara låg och sov haha!
Tisdagen såg ungefär likadan ut, förutom att jag tvättade och diskade lite och sådant halvtrevligt.
Igår fick jag i alla fall träffa Elin och Linda (och Meg) och det är ju alltid trevligt! Tog en fika på Starbucks på Santa cruz av. Tyvärr var jag så himla seg och trött haha.
Nu är det onsdag eftermiddag och mitt värdbarn är fortfarande sjuk. Men idag har jag varit på gymet och fått komma ut lite haha. Snart ska jag bege mig till skolan för att hämta upp Dave, sen ska vi bege oss till isrinken, bara vi två idag.


' Give me more

Superbowlsöndag!
Kan inte fatta hur stort super bowl är, visst man har hört det i filmer och så, men detta är galet. Killarna sa att de mäter detta med julafton haha. ALLA amerikanare hade fest (inte min familj dock, haha förvånande?). Läste på sydsvenskan att det var tittarrekord, en bit över 100 miljoner tittare (?) och jag var en av dem!
Såg inte så mycket av matchen dock, fattade inte så mycket heller.. Men det gick bra ändå!
Söndagen började med att vi åkte tidigt från Tahoe för att killarna ville hinna hem till matchen. Vi tog oss in till stan där Linda snällt hämtade upp oss. Sen åkte vi hem och gjorde vi oss för att gå hem till Meghan, vår amerikanska vän. Hela hennes släkt och vänner var hemma hos henne, myycket folk. Vi stannade bara en liten stund, sen drog vi vidare till en fest som vi var bjudna till. Det var i en klädesbutik i downtown burlingame. De hade gjort stället riktigt partyvänligt. Två öppna barer, två stora tv, massa folk och beerpong. Kul hade vi och nytt folk träffade man, trots att det var tungt att gå upp o6,3o dagen efter!

  


' See the ice

Då var det ny vecka igen då, bara till att ta nya tag.
I helgen så åkte jag och Elin som sagt upp till Lake Tahoe. Linda kunde inte följa med för att hon var tvungen att jobba. Så jag och Elin tog barten till Orinda, där två killar (som jag aldrig träffat) kom och hämtade upp oss. Därefter körde vi till Davis, en liten stad precis utanför Sacramento. Festen som vi gick på vår tydligen cowboy- tema. Det visste inte jag och Elin, så vi fick improvisera lite. Men det blev bra. Festen var dock inte speciellt rolig, mycket annorlunda folk gentemot vad vi är vana vid att umgås med... Huset vi var i var så himla smutsigt och grisigt, och som pricken över i:et hade de spritit ut halm ÖVERALLT för att det var cowboy tema... Hm..

På lördagsmorgonen fortsatte vi upp mot Tahoe och vi möttes av underbart väder - sol, -5 grader och snö! Jag blir så lycklig när jag ser det. (Ja, jag vet att en helg är nog)
Efter festen i det mindre fräsha huset var vi ju beredda på vad som helst när vi kom upp till Tahoe, och snacka om att vi blev överraskade! Där bodde en av killarna (det är hans familjs) i ett enormt hus mitt på en backe med stor mark och jättefin utsikt. Vardagsrummet var väldigt högt uppe och det var glasrutor runt hela. Kändes som ett svävande hus. Huset var tre våningar och det var jacuzzi och grejor. Killarna (6 st) hade varit där i två veckor så de hade byggt en enorm iglo på baksidan. Man fick plats minst 10 pers där inne och det var så högt i tak att man kunde stå upp. Så där satt vi och drack varm choklad med baileys. När vi inte gjorde det hade vi snöbollskrig, åkte pulka, bada hot tub och dansade. Mycket trevligt, nästa gång ska vi dra upp ett större gäng tjejer!


Pulkaa


Elin kör stilen på Safeway


Huset


Iglon - Som är större än vad den ser ut





Cowboy festen..


Tahoe, vi går och kollar in huset. Anledningen till att vi blir så glada över badrummet är för det var så äckligt kvällen innan! Haha


' I left my head and my heart on the dancefloor

Oj oj oj, snacka om oväntat. Om några timmar kommer jag och Elin åka till Lake Tahoe med några killkompisar över helgen. Linda jobbar tyvärr. Gud vad det känns skumt att bara bestämma sig sådär ett par timmar innan man ska dra. Planen är att vi tar barten till Orinda, där möter vi killarna som kör till Sacramento (Californias huvudstad), där blir det party och övernattning, sen beger vi oss till Lake Tahoe för att stanna där lördag-söndag.

Spännande!


' Today is the day

- Idag har jag varit här i 6 månader
- Idag har jag gjort hälften av min underbara resa
- Idag är det 6 månader sedan jag sov i min egen säng, var i mitt eget hus eller träffade min familj eller någon av mina vänner
- Idag saknar jag er där hemma
- Idag har det varit 20 grader och stålande sol
- Idag är det sushinight!





' And I wanna feel like that

Här kommer ett par filmer från vår vårmysiga fika i Palo Alto i söndags. Vi äter frozen yoghurt, solar och lyssnar på lite livemusik av sköna killar.

Vill passa på att tacka Irene och Pelle, Helene och Lasse, Farmor och Farfar och familjen Malmquist för korten jag fick!






' Friday's I'm inlove

Det är galet att det är 20 grader varmare här än hemma i Sverige. 20 grader! Det är riktigt mycket ändå. Har läst att det är den kallaste vintern i Malmö på 23 år. Alltså den kallaste vintern i mitt liv. Det är med blandade känslor att man bor i Kalifornia under denna tiden. Förstår att ni är så sjukt trötta på det, men lite mysigt och roligt måste det vara att se snö i sådana stora mängder?

 


' Hey Girl, It's your birthday, open wide, I know you're thirsty

JAG ÄR 20!

Inga fler tonår, inga fler "vuxengränser". Jag är vuxen, jag får göra absolut (vodka) vad jag vill och jag är lycklig!
Det känns som att jag har haft tre födelsedagar.
I fredags bestämde vi att fira mig eftersom Linda och Elin var tvugna att jobba lördagkväll. Vaknade upp av strålande sol och fick reda på att min värdpappa tar hand om tjejen den dagen, så jag var ledig mellan o8.30-14,45! (Börjar egentligen 12,3o) Sen sa min värdpappa att jag kunde köra mustangen idag eftersom det var min "almost birthday". Så jag körde nercabat i en sportsbil med solbrillor och en Starbucks latte i handen påväg till min Bookclub. Inte varje 20-års dag som man gör det! Definitivt en första för mig. (Långt ifrån sista dock!)
Efter bookcluben så åkte jag till gymet och simmade en timme. Sedan jobbade jag fram till runt 6. Där kom tyvärr en lite svacka på dagen. Det började spöregna och jag var inte alls nöjd med hur jag såg ut och till följd av det så blev jag lite sen till att hämta Frida och sedan möta Elin och Linda. Hämtar Frida, sen är det köer på motorvägen. Hade bokat bord på restaurang men det missade vi. Kommer till slut fram till restaurangen och det är skit svårt att hitta parkering. Sedan när vi kommer in måste vi vänta 40 min på nytt bord. Men när vi väl satt oss ner så vände allt tillbaka till att vara super! Drack en jätetgod rasberry mojito och fick så fina presenter! Av Andrea och Frida fick jag smink från I.D och från Linda och Elin fick jag en ny väska och en t-shirt där det står: I fucking hate fucking number free, som de hade skrivit själva med klädfärg! (Internt, men sjuuukt gulligt) På baksidan var det fastsytt ett hjärta, en uggla och ett peacemärke, vilket är vars en symbol för oss. Och på armen finns det amerikanska flaggan!

Efter restaurangen så åkte vi hem till några killkompisar och hade en fest där, och det var kul. Tack för alla som firade födelsedagen med mig!

Vill säga tack till alla som har grattat mig, det betyder jättemycket att veta att man inte är bortglömd av alla er därhemma! Blir rörd av allt fint som har skrivits.

Tack Mamma och Pappa, Mats, Marianne och Roland, Nicole och Alex för era mejl. Kärlek!

Lördagen som var min riktiga födelsedag firades med brunch på Stacks, yoghurtglass. massa tjejsnack och sedan på restaurang med min värdfamilj och sedan tårtätande och presentöppning här hemma. Fick massa fina saker igen. Fick fina smycken, inomhus mjukisskor, 2 månaders gratis medlemskap på Netflix (Du beställer filmer eller serier så kommer de i brevlådan), badsaker från Bath and Bodyworks och två böcker om LA och Las Vegas till mina föräldrar kommer hit!

Idag, söndag, har jag Elin och Linda fikat i Palo Alto och lyssnat på live musik. Sedan hade min värdfamilj släktmiddag med födelsedagstårta till mig så Linda och Elin var snälla och var med.

Nu ska jag beställa lite filmer, sedan ska jag kolla Robinsonfinalen och sedan ropar sängen!

Bilder och filmer från min Birthday kommer!





RSS 2.0