' Part 2 - LA

På tisdagsmorgonen var det alltså dags att bege sig till LA. Vi hyrde bil, eftersom vi ville köra längst den världskända motorvägen Highway 1. Och gud vad vackert det var! Det är som i en film. Och många filmer är faktiskt inspelade där. Som tillexempel i Bond när de kör snygga bilar längst bergsidor och havet är precis nedanför, och vågarna slår emot berget? Det var där vi körde. Helt otroligt fint!

Vi stannade och sov över en natt ungfär halvvägs, ett ställe som heter Morro Bay. Ligger nära Pismo Beach där jag var med tjejerna för inte så längesedan. Jättemysigt litet hotell som låg precis vid vattnet. Vi åt god middag och njöt av vädert och utsikten.

På onsdagen var vi uppe tidigt för att köra ner till LA. Stannade en snabbis i Santa Barbara. Varmt och fint.

Därefter körde vi förbi massa stränden, bl a Malibu. Vi stannade i Santa Monica och gick på piren (där en disneyfilm höll på att spelas in) och så åt vi lunch. Mycket folk och verkligen jättefint. Stränderna är helt galna, och husen i malibu kan man dö för.

På eftermiddagen kom vi fram till vårt hotell som låg i Redondo Beach, precis vid vattnet. Det var en yachtclub, så det var jättemysigt inrett med massa blått och vita ränder. Verkligen lugnande.

På kvällen gick vi och åt på Cheesecake factory igen, det är så gott! Låg precis vid vattnet också, så det var jättemysigt. Spelade Uno på kvällen haha.

Torsdagen begav vi oss in till Hollywood, Berverly Hills och en snabb runda genom downtown LA. Vi såg tyvärr inga kändisar... Men spindelmannen vandrade omkring! Vi gick på walk of fame, rodeo drive och körde förbi några kändisar hus. Helt sjuk miljö att bo i! Beverly hills är totall lyx.
Körde även till venice beach som man känner igen från många serier och liknande, och där var intressant folk!

På kvällen var vi trötta så det blev middag på hotellets restaurang som var mindre bra. Men så är det ibland.

Fredagen åt vi frikost på Ruby's (som var vårt stammisfrukostställe där nere). Det är en diner som är inredd i 50-tals stil, jukebox, alla servitriser hade matchande outfits och så vidare. Gott och mysigt!
Därefter lånade vi cyklar från hotellet och cyklade ner till stranden. Eller Mamma stannde vid poolen, men vi andra stack till stranden. Varmt, vackert och underbart!
Kvällen åt vi på en god seafoodrestaurang, sedan spelade vi lite Uno, och vilade upp oss för Vegas!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0