' one, two, three

Okej, nu tar jag bort mitt lösenord i ett par dagar för er som läser bloggen men som inte har mig på msn eller facebook... Som släktingar och liknande. Så ni som vill ha lösen till bloggen, kommentera på detta inlägget eller skriv ett mejl. För på måndag så kommer lösenordet tillbaka igen!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag känner dig inte, men jag tror vi har kopplingar till Örs, om jag nu inte blandar ihop dig med en annan Tess.. :s I alla fall, jag älskar att läsa din blogg, det får mig att drömma mig bort till det jag borde gjort, men inte gjorde, när jag var 19 :o Plus att San Francisco måste vara världens coolaste stad :p Det är kul att läsa helt enkelt, och jag hoppas att jag får ett lösen, för jag saknade din blogg när jag inte kunde läsa den :p

/Andrea

2010-02-19 @ 00:58:31
URL: http://avi.blogg.se/
Postat av: lina

Tjena Tess, jag har följt din blogg sen i sommras när du åkte. Och de var då jag kom på att jag också ville åka iväg som aupair, fast än så länge har jag jobb, men Jag skall på intervju med förmedlingen på måndag, det skall bli ritkigt kul, då är börjar det ÄNTLIGEN HÄNDA lite grejer :)

Jag fattar om du inte vill ge ut ditt lösen hur som helst till värsta ramdom folk, men om du vill, så vill jag gärna kunna fortsätta läsa. Hah Fan va långt de här blev!

Nu slutar jag skriva massa skit, ha de kanon! /lina

2010-02-19 @ 17:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0